20 jaar THEMATER in Capelle

groeikern wordt leefgemeenschap?

 

woensdag 8 november 2023

inloop vanaf 19.00 uur - start programma 19.30 uur

AANMELDEN

WAAR GAAT HET OVER?

 

20 jaar THEMATER in Capelle

groeikern wordt leefgemeenschap?

 

VIER CAPELSE BURGEMEESTERS OVER GROEI EN BLOEI VAN CAPELLE

 

THEMATER bestaat 20 jaar. Dat vieren we op 8 november met een bijzondere avond. We kijken terug en we kijken vooruit. Terug naar hoe Themater zich ontwikkelde tot wat het nu is. Dat doen we met alle voorzitters die we hebben en hadden.

 

Vooruit kijken we met Tjeerd Herrema, oud-wethouder van Amsterdam en Almere. Met hem gaan we in op de ontwikkelingen die voormalige groeikernen als Capelle doorgemaakt hebben en nog zullen doormaken.

 

Na de act en de pauze ontvangen we drie oud-burgemeesters van CapelleLuigi van Leeuwen, Joke van Doorne en Frank Koen – en de huidige burgemeester Peter Oskam. Met hen kijken we terug en vooruit. Wat voor gemeente trof Luigi van Leeuwen aan, toen hij in 1975 burgemeester werd? En Joke van Doorne, in 1998? Was de snel gegroeide gemeente waar zij burgemeester werd ook een gemeenschap? Wat waren de uitdagingen waarvoor Frank Koen zich gesteld zag, toen hij in 2010 burgemeester werd? Is het Capelle van Peter Oskam, burgemeester sinds 2016, min of meer een voltooide stad of moet er de komende jaren nog veel gebeuren. Onder regie van onze vaste moderator Frènk van der Linden gaan zij in op deze vragen en natuurlijk op vragen en reacties vanuit de zaal.

 

Binnenkort meer informatie.  Meld u snel aan doormiddel van onderstaande knop

 

Graag tot 8 november in het Isala Theater.

 

Met Inspirerende groet,

Bestuur Stichting Themater

 

Alida Vreden-Cyrus

Yole Rizzo

Annelous van der Klauw-Cornet

Pouria Taghavi

Pieter van Keulen

Lex Cachet

Menno van Duin

AANMELDEN

TERUG NAAR HOME

TERUGBLIK VORIGE THEMA'S