INFORMATIE  INNOVATIE  INSPIRATIE  INVITATIE

ENERGIETRANSITIE

WAAR GING HET OVER?

 

15 jaar Themater!

 

Weer een boeiende avond, waarop ook het vijftienjarig bestaan van Themater werd gevierd. Met boeiende inleidingen over wat ons te wachten staat als we straks geen gas meer in onze huizen hebben. Alles onder het motto 'Capelle, daat krijg je nieuwe energie van!'

 

Inleiders waren Derk Loorbach, hoogleraar socio-economische transities aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, en Joost van der Veldt, managing consultant bij ingenieursbureau Royal HaskoningDHV. In het forum zaten Nico van Veen, wethouder van o.m. duurzaamheid en milieu in Capelle aan den IJssel, Henk Rotgans, directeur onderhoud & ontwikkeling van woningcorporatie Havensteder, Eelco de Vink, gebiedsregisseur energietransitie van Stedin, Ger Keuzenkamp van het Energie Collectief Capelle (ECC), en Rob Beumer van Eneco.

 

Er was een optreden van het dynamische muziek- en cabaretduo Maartje en Kine. En de avond werd gepresenteerd door Frénk van der Linden.

 

ROB VERMEULEN ONTVANGT HET CAPELSE COMPLIMENT

Aan het einde van de avond kreeg Rob Vermeulen ( in oktober 2018 nog voorzitter ) uit hangen van wethouder Nico van Veen het Capelse Compliment voor zijn jarenlange vrijwillige inzet voor Stichting Themater.

OVER ROB VERMEULEN

Geboren in 1954, Rotterdammer en sinds 1996 Capellenaar. Journalist en radiopresentator, sinds 2020 met pensioen. Van 2006 tot 2020 bestuurslid van Themater. Voorzitterschap overgnomen van Rob Tol in 2013, tot Alida het overnam in 2019.

Bekijk hieronder de fotoreportage van de avond gemaakt door Rogier Bos - rogierbos.com

NAAR ALLE THEMA'S

TERUG NAAR HOME